Dodatni

Sadržaji

Pješačke staze

Gostima i pacijentima su na raspolaganju i trim staze pogodne za okrepljujuće šetnje i rekreaciju osoba svakodnevno izloženih stresu, kao i za pripremu sportista.


Prodavnica

U okviru hotela nalaze se i prodavnica u kojoj možete pronaći suvenire, razne konditorske i higijenske proizvode, kao i kupaće kostime, bade mantile i druge proizvode.

Radno vrijeme prodavnice je od 08:00 do 22:00 svakim radnim danom osim utorkom i četvrtkom, kada je otvorena od 08:00 do 15:00.


Autobuske linije

Redovno saobraća prevoz na relaciji Višegrad – Višegradska banja u oba smijera, za radnike kao i korisnike naših usluga. Prevoz je organizovan minibus vozilom koje ima 20 mjesta i odvija se sa 6 dnevnih polazaka.


Manifestacije

Kajak kanu regata (april), Međunarodni folklorni festival (maj), „Pasuljijada“ (18. maj), Republička akcija u organizaciji planinarskog društva „Stolac“ – „Prošetajmo rzavskim bregovima“ (19.05.), „Višegradska staza“ (31.5.-2.6.), „Višegradska regata“ (prva subota u julu), Sajam knjiga (jul), Moto skup (jul), skokovi sa višegradske ćuprije (20.07.), Licidersko srce (avgust), Međunarodno likovno saborovanje (avgust), „Drinski kotlić“ (septembar), kao i Zimski dani Višegrada (decembar i januar) uz tradicionalni doček Pravoslavne nove godine (13.01.)

Više na www.visegradturizam.com
Kao i kalendar manifestacija: www.visegradturizam.com/manifestacije